BEZPŁATNA DOSTAWA NA TERENIE POLSKI | DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA DODAJEMY PRÓBKI

Szukaj

Opinie Lost with Botanicals

★★★★★★★★★★
GORĄCO POLECAM !

Ewelina, 23 lutego 2021

Krem bardzo dobry, świetny skład. Dobrze nawilża wrażliwą i mieszaną skórę oraz doskonale ją ujędrnia. A przy tym pięknie rozświetla. Po tygodniu stosowania skóra jest widocznie zdrowsza i bardziej promienna. A cudowny zapach champaki przenosi nas na tropikalne Bali????????Polecam!★★★★★★★★★★
SERUM POD OCZY

Beata, 19 lutego 2021

BOSKI PRODUKT!★★★★★★★★★★
KREM NA NOC

Agnieszka, 18 lutego 2021

Cudowny. Polecam★★★★★★★★★★
KREM REPERUJACY

Anna, 17 lutego 2021

Kolejna tubka kremu. Uwielbiam za zapach konsystencję, skład. I do tego działa. Odżywia, nawilża, daje uczycie komfortu i blasku. Cóż....uzależnia.★★★★★★★★★★
MASEŁKO DO UST

sajda, 17 lutego 2021

Regularne stosowanie masełka poprawia ogólny wygląd ust★★★★★★★★★★
KREM

Agnieszka, 16 lutego 2021

Cudowny. Polecam★★★★★★★★★★
BOOSTER Z POTRÓJNĄ WITAMINĄ C | GLOW HERO | NO 17

Beata, 16 lutego 2021

CUDNY PRODUKT!★★★★★★★★★★
OCENA PRODUKTU

Jolanta, 16 lutego 2021

jak wszystkie Wasze produkty i ten jest rewelacyjny, polecam w 100%.★★★★★★★★★★
YOU"RE FROZEN NO 8

Joanna, 16 lutego 2021

Konsystencja kremu dość rzadka, co dla mnie jest zaletą. Zapach kremu dla mnie za intensywny, wręcz przytłaczający, wyczuwalna chemiczna nuta. Wchłania się dobrze, skóra jest delikatna w dotyku. Aby ocenić działanie trzeba jeszcze poczekać.★★★★★★★★★★
OPINIA

Monika, 15 lutego 2021

Krem bardzo luksusowy i bardzo dobrze nawilża★★★★★★★★★★
CUDO:)

Dominika, 9 lutego 2021

Wspaniały, nawilżający, zostawiający lekką, absolutnie nie lepką ani uciążliwą warstewkę – po prostu czuć, że skóra jest otulona. Najważniejsze to dobrze wstrząsnąć, ja wylewam tonik na dłonie i delikatnie wklepuję w cerę.★★★★★★★★★★
DELIKATNY, ŁAGODNY, SKUTECZNY

Dominika, 9 lutego 2021

Cudowny olejek. Stosowałam najpierw na mokro, potem spróbowałam na sucho, i warto było – najlepiej samemu sprawdzić, która metoda jest odpowiedniejsza. Ma wspaniały zapach, który sprawia, że to naprawdę jest megaprzyjemny rytuał. Na moją skórę działa świetnie: bardzo dobrze oczyszcza, nawilża, cera po nim jest miękka i delikatna. Wygląda na dość wydajny, stosuję ponad miesiąc (również rano, ale mniejszą ilość) i nie ubyło go tak wiele.★★★★★★★★★★
SUPER PRODUKT

Dominika, 8 lutego 2021

Bardzo dobry produkt. Super nawilża, dobrze działa na przebarwienia i różne niespodzianki. No i ten boski zapach!!!★★★★★★★★★★
NAWILŻENIE BEZ OBCIĄŻENIA

Patrycja, 4 lutego 2021

Kiedy poznałam LwB, wymieniłam całą swoją pielęgnację na kosmetyki tej marki - z radością chodzę do lodówki i z pasją wklepuję kolejne cuda, które moja skóra zachłannie pije. Sunlight to wciąż 5 gwiazdek (bez podjazdu ze strony innych producentów), ale dla mnie akurat na dzień najlepiej sprawdza się Cream in the city. Sunlight będę stosować jako wymiennik dla CitC - dobrze nawilża, ale jest odczuwalnie lżejszy, wiec pewnie lepiej sprawdzi się w skórach ze skłonnością do przetłuszczania lub latem★★★★★★★★★★
BOGATA NOCNA PIELĘGNACJA

Patrycja, 4 lutego 2021

Kolejny z moich hitów - pięknie odżywia i nawilża moją kapryśną skórę, nie obciążając jej i pozostawiając cudownie miękką. Plus za piękny zapach - nie lubię klasycznej wanilii, ale ta jest delikatna i słodko kołysze (nie tyłki skórę) do snu :)★★★★★★★★★★
MASLO DO UST LOST WITH BOTANICALS

Agnieszka, 4 lutego 2021

Maselko pierwsza klasa. Jak zresztą wszystkie produkty Lost With Botanicals. Troszke szkoda ze nie występuje w pomadce. Bardzo dobrze nawilża, dopieszcza usta. Zapach cuuudowny. Polecam★★★★★★★★★★
SUPER

Justyna, 3 lutego 2021

Bardzo dobry produkt. Masełko doskonale odżywia, wygładza i zabezpiecza usta. Ma przyjemną, kremową konsystencję i dobrze się rozprowadza. Dodatkowym atutem jest piękny, delikatny zapach. Polecam!★★★★★★★★★★
REWELACJA

Anna, 3 lutego 2021

Jestem kosmetologiem i szczerze powiedziawszy dawno żaden kosmetyk nie wywalił mnie z butów tak jak ten ????★★★★★★★★★★
UWIELBIAM

Agnieszka, 2 lutego 2021

Wyczekuję tego momentu gdy przychodzi soczek i rano i wieczorem. Energetyzujący, szalenie nawilżający i odżywczy. Cudo★★★★★★★★★★
CUDO NAD CUDAMI!

Jolanta, 1 lutego 2021

Dozgonna miłość, wierność po mój kres???? fantastyczny produkt o cudownym, orzeźwiającym zapachu cytrusów, idealnie czysta i wymasowana skóra, maksymalnie przygotowana do aplikacji kolejnych produktów! Użyj raz i przepadniesz????

★★★★★★★★★★
OLEJEK HYDROFILOWY | GOODBYE DIRT | NO 16

Agnieszka, 17 stycznia 2021

Trzy słowa opisu produktu : magia , magia , magia !!!!★★★★★★★★★★
BEZAPELACYJNIE NAJLEPSZE KOSMETYKI

Lidia, 14 stycznia 2021

Najlepsze kosmetyki jakie miałam. Idealnie pachną mają świetna konsystencję i wchłanianie. I cudowne opakowanie że szkła ????★★★★★★★★★★
CUDO!

Katarzyna, 14 stycznia 2021

Jest idealny, lekki, nie obciaza, czuc dzialanie witaminy C i Q10, czuć duze stężenia, widac po skórze jak się rozświetla, wyrównuje i reperuje. To najlepszy specyfik z wit C jaki stosowałam i do tego w pelni naturalny ????★★★★★★★★★★
KREM ENERGETYZUJĄCY GREEN ENDORPHINS

Karolina, 3 stycznia 2021

Genialny krem★★★★★★★★★★
LOST WITH BOTANICALS, MASEŁKO DO UST LUSCIOUS

Magda, 28 grudnia 2020

Masełko zgodnie z nazwą - samo rozpieszczenie i luksus, aplikacja magiczna, zapach marzenie - coś pięknego. Usta zadowolone baaardzo. Rozkoszniak taki z tego masełka. Polecam serdecznie!★★★★★★★★★★
REWELACJA ????

Anna, 28 grudnia 2020

Świetny krem-maska, skóra po nim jest wypoczęta i odświeżona i ten obłędny zapach ???? Wart swojej ceny ????★★★★★★★★★★
RÓŻANY DESZCZ

Weronika, 28 grudnia 2020

Atomizer jaki mgiełka posiada to coś pięknego. Funduje tak obfity A zarazem delikatny deszczyk dla skóry, że to coś przyjemnego. Świetnie radzi sobie z nawilżeniem. Ma doskonały różany zapach, powabny i niebanalny. Mgiełka wyjęta rankiem z lodówki to doskonała pobudka dla skóry:)★★★★★★★★★★
BOOSTER JEST GENIALNY

Ewelina, 26 grudnia 2020

Z pewna rezerwa siegnelam po niego, ale po tygodniu regularnego uzywania moge stwierdzic, ze bardzo czuc pozytywny wplyw witaminy C na skore. Jest bardziej doskonala, gestsza, wyrownana. Bardzo wygodny aplikator z kulka. Wszystko przemyslane, skład, zapach, konsystencja idealna pod krem. Genialne. Na 100% kupie kolejna buteleczke.★★★★★★★★★★
WSPANIAŁY!!!

Elzbieta, 25 grudnia 2020

Rewelacyjne maselko do ust, trzyma się dłużej niż niejedna pomadka..bardzo gesty ale szybko topnieje gdy się go rozprowadza na ustach. Pozostawia widoczny film dzięki któremu usta błyszczą i wydają się większe. Zakochałam się ????★★★★★★★★★★
TO JEST COS CZEGO SZUKAŁAM

Karolina, 21 grudnia 2020

Nie dość, że zapach ma działanie aromaterapeutyczne, to działanie samego boostera jest równie spektakularne. Skóra jest tak pięknie odżywiona, miękka i pełna blasku, czuć wpływ witaminy C. OMG! jeśli ktokolwiek zastanawia się nad kupnem, to niech się nie zastanawia. To jest obłęd.★★★★★★★★★★
NIEZASTĄPIONY!

Klaudyna, 18 grudnia 2020

Jak mam być szczera, to gdybym mogła wybrać jeden kosmetyk z zakresu pielęgnacji z wyższej półki cenowej, to byłby to właśnie ten olejek. Nie wiem, czy istnieje dla niego jakiś zamiennik. Poradzi sobie z każdym makijażem, a lubię czasami zaszaleć i tworzyć naprawdę mocne, wieczorowe stylizacje typu smokey eyes. Rozprowadza się na buzi przecudownie, a do tego pachnie jak najpyszniejszy sok owocowy, taki co miło jest popijać w letnie upały. Skład też nie mógłby być lepszy. To jest miłość!★★★★★★★★★★
BOOSTER JEST REWELACYJNY

Anna, 17 grudnia 2020

Myslalam, ze uzywam najlepszych naturalnych kosmetyków do momentu, kiedy Was poznałam. Po tym przebudzeniu wymienilam wszystkie kosmetyki na Wasze. A Glow hero jest wspanialy! Czuje efekty na i tak juz zadbanej skorze. Licze, ze bedzie ze mna caly czas. Swietne uzupelnienie pielegnacji do kremów. Polecam wszystkim, nie zastanawiajcie sie❣★★★★★★★★★★
OTULACZ❤

Weronika, 17 grudnia 2020

Towarzyszy całej rodzinie kolejna zimę. Ma niesamowite działanie nawilżające, łagodzące. Otula usta delikatnym płaszczykiem.★★★★★★★★★★
OLEJEK HYDROFILOWY

Anna, 16 grudnia 2020

Olejek doskonale usuwa brud i makijaż. Nie jest tlusty. Zapach delikatny. Skóra czysta, odżywiona. Same pozytywy. Znowu. Produkt dyskwalifikuję inne .★★★★★★★★★★
GLOW HERO

Edyta, 14 grudnia 2020

Booster to wygoda aplikacji dzięki szklanej kulce, bardzo lekka płynna formuła i szybkie wchłanianie. Do tego poprawa kolorytu dzięki pomarańczowej barwie. Po aplikacji czułam przyjemne napięcie skóry. Po prostu czułam działanie witaminy c. Glow hero polecam przykryć kremem lub serum. Dzięki temu skóra wygląda tak idealnie, że nawet delikatny makijaż to profanacja. Dopełnieniem jest świeży zapach soczystej mandarynki.★★★★★★★★★★
TO JEST MOJA NAJLEPSZA MASKA NA NOC EVER

Anna, 12 grudnia 2020

Bardzo dobry skład, świetnie nawilża i odżywia skórę, twarz po nocy jest w idealnej kondycji, moja skóra ja uwielbia, a do tego zapach wanilii i plumerii idealny do snu. Kolejny cudowny kosmetyk jak na razie wszystkie kocham i żadnym się nie rozczarowałam.★★★★★★★★★★
OLEJĘK GOODBYE DIRT

Aleksandra, 12 grudnia 2020

Doskonały!!★★★★★★★★★★
BOOSTER Z POTRÓJNĄ WITAMINĄ C

Ewelina, 10 grudnia 2020

To mój pierwszy produkt LwB no i przepadłam. Mam kapryśną skórę - tłustą z tendencją do trądziku z pierwszymi zmarszczkami. Booster idealnie się wchłania, nie zostawia lepkiej warstwy, moja skóra jest wygładzona, rozświetlona, a stany zapalne szybciej się goją. Jestem pod wrażeniem jak stan mojej cery poprawił się w przeciągu tygodnia tym bardziej, że stosowałam już masę kosmetyków naturalnych z firm konkurencyjnych. Nie mogę się doczekać przetestowania kolejnych produktów :)★★★★★★★★★★
TO JEST MÓJ DŁUGO SZUKANY IDEAŁ

Anna, 10 grudnia 2020

Pierwsze serum z witaminą C o tak dobrym składzie BEZ SZTUCZNYCH GLIKOLI i SYNTETYKÓW, tu pracuje każdy składnik, jestem pod wrażeniem Państwa koncepcji i gratulacje dla technologa, bo wiem, że jest ciężko dobrze połączyć tak wiele składników aktywnych w tak wysokich stężeniach.★★★★★★★★★★
KREM NA NOC STARLIGHT | NO2

Karolina, 8 grudnia 2020

Cudo ! najlepszy krem dla cery suchej, wrażliwej z pierwszymi oznakami starzenia. To ju


★★★★★★★★★★
NAJLEPSZY SKŁAD Z WITAMINĄ C

Danuta, 8 grudnia 2020

Do tej pory nie spotkałam specyfiku z witamina C z tak wysokim stężeniem i o tak dobrym, naturalnym składzie. Wszystkie składniki idealnie przemyślane i najważniejsze, że już po tygodniu stosowania są widoczne efekty.★★★★★★★★★★
SUPER

Dorota, 7 grudnia 2020

Rewelacja★★★★★★★★★★
BOMBA! - DZIAŁANIE BOOSTERA NIESAMOWITE

Anna, 6 grudnia 2020

Jestem dopiero po kilku dniach używania i moje wrażenia są nie do opisania. Skóra jest przecudowna, wchłania się idealnie, wyrównuje koloryt od razu, nie błyszczy się, wcale nie jest tłusty, ma doskonała konsystencję. Czuć też działanie tych stężeń witaminy C na skórę, jest uspokojona, wyrównana, z blaskiem. Mak-eup zbędny. Dla mnie efekt zaskakujący, myslałam, że nie zaskoczy mnie już nic w pielęgnacji zwłaszcza z witaminą C, bo mam naprawdę dobrze utrzymaną skórę ;) a jednak. Gratuluję.★★★★★★★★★★
KREM MASKA

Anna, 2 grudnia 2020

Cudo Zapach, konsystencja super. Wchłania się dobrze. Nie zostawia tłustego filtra na skórze rano. Odżywia o nawadnia.Niestety uzależnia★★★★★★★★★★
CUDO!!

Beata, 30 listopada 2020

Krem fantastyczny. Skóra nawilżona, napięta, rozjaśniona. Wart każdej złotówki. Polecam!!!★★★★★★★★★★
CUDOWNE

Anna, 25 listopada 2020

Cudowne★★★★★★★★★★
CUDOWNY KREM, JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM!!!!

Paulina, 23 listopada 2020

Tak mi nawilża ekstra skórę, wyrównał pięknie kolor i ten delikatny glow sprawia, ze wychodzę z domu bez makijażu. Polecam!★★★★★★★★★★
TAK DOBRE ZE MOZNA NAWET ZJEŚĆ !

Anna, 21 listopada 2020

Fantastyczny produkt ,ktory idealnie pielęgnuje moje usta, przy tym niesamowity świeży zapach, i smak:) dlugo utrzymuje się na ustach. Polecam z całego serca!★★★★★★★★★★
UŻYWAĆ WASZYCH KREMÓW JEST JAK PRZYJŚĆ DO RESTAURACJI Z GWIAZDKAMI MICHELIN

Jadwiga, 17 listopada 2020

najlepsze, najświeższe menu dla skóry, nie ma czegoś innego porównywalnego do Państwa kosmetyków, życzę każdemu, żeby trafił kiedyś na Was i doświadczył tych wspaniałości.★★★★★★★★★★
SERUM OLEJOWE

Jolanta, 12 listopada 2020

Jest rewelacyjne★★★★★★★★★★
MAGIA :)

Patrycja, 11 listopada 2020

Ten krem jest magiczny - od nazwy, przez zapach, konsystencję, aż po samo działanie - pięknie napręża, nawilża i odżywia skórę nawet tak kapryśną jak moja, przetłuszczającą się w ciągu dnia, ale odwodnioną. To kolejny Wasz kosmetyk kupiony przeze mnie i znów strzał w 10! Zużywam jeszcze resztki produktów innych marek, ale już nic innego niż LwB nie kupuję - i czekam na kolorówkę ;)★★★★★★★★★★
BOSKA!

Ewa, 11 listopada 2020

Już dawno nie miałam tak pięknej skóry! rano wstaję i bez makijażu zaczęłam wychodzić z domu, skóra jest wyrównana, nawilżona i w blasku. POLECAM. i ten zapach! CUDOWNY!★★★★★★★★★★
KREM

Jolanta, 10 listopada 2020

Siper★★★★★★★★★★
BOMBA, BOMBA, BOMBA!

Patrycja, 9 listopada 2020

Lost with botanicals to moje wielkie odkrycie tego roku. Kosmetyki nie należą do „najtańszych”, ale już po pierwszym użyciu miałam ochotę wyrzucić całą dotychczasową kosmetyczkę i używać tylko ich! Bilans cena/jakość absolutnie powalający - zdarzało mi się używać znacznie droższych kosmetyków, a w kilka miesięcy nie były w stanie zrobić tyle, co produkty LwB przez miesiąc. To serum to mój numer 1 - świetnie nawilża, odżywia i trzyma podkład, polecam do kapryśnej, wrażliwej, odwodnionej skóry :)★★★★★★★★★★
IN THE AIR

Kasia, 9 listopada 2020

Bardzo dobrze nawilża i pięknie pachnie:) POLECAM!★★★★★★★★★★
TEN SKŁAD TO POEMAT

Anna, 7 listopada 2020

Czytam Państwa składy poszczególnych produktów i nie mogę się nadziwić, są przecudowne!★★★★★★★★★★
PIĘKNIE ODŻYWIA SKÓRĘ

Ania, 3 listopada 2020

pięć gwiazdek to za mało, zapach jakiś kosmos! Czuć kwiaty, nigdy nie miałam tak dobrze wchłaniającego się olejowego serum. Skład jest niesamowity, najlepsze oleje. Gratulacje, nie ma lepszego serum olejowego.★★★★★★★★★★
ULUBIONE SERUM!

Joanna, 2 listopada 2020

Youth Code to moje ulubione serum, wracam do niego regularnie. Gęste, odżywcze, sprawia, że skóra jest po nim miękka i rozświetlona. Mimo treściwej konsystencji wchłania się szybko i nie obciąża cery. Posiada dosyć mocny, ale przyjemny zapach. Polecam!★★★★★★★★★★
NAJLEPSZY OLEJEK MYJĄCY!

Joanna, 2 listopada 2020

Goodbye Dirt to najlepszy olejek do mycia i demakijażu jakiego używałam! Dokładnie zmywa makijaż już w pierwszym myciu, łatwo emulguje, dzięki czemu szybko się spłukuje i pięknie pachnie cytrusami. Czego chcieć więcej :) Nie wiem już nawet ile buteleczek zużyłam i nie szukam niczego innego, bo trudno zastąpić tak świetny produkt :)★★★★★★★★★★
JEST ŚWIETNE

Małgorzata, 29 października 2020

cudownie wchłania się, aplikuję to serum na Rose rain z kwasem hialuronowym, daje to tak cudowny efekt! czuję, że skóra jest odżywiona i promienna. Zakochałam się i będę stosować do końca życia!
★★★★★★★★★★
ZŁOTO DLA SKÓRY!

Karolina, 27 października 2020

Nie wiem jakie słowa odzwierciedliły by w dobry sposób działanie.. moja skóra która jest bardzo kapryśna, czasami sucha, czasami tłusta uwielbia to serum, jest bardzo treściwe, o przepięknym euforycznym wielokwiatowym zapachu. Karmiłam skórę nim na noc, każdego ranka budziłam się z pięknie odżywioną, promienna buzią, z wyrównanym kolorem i mam wrażenie że skóra zmieniła gęstość, zrobiła się mniej podatna na zmarszki, a istniejące zostały mocno wygładzone. Kosmetki warte swojej ceny ♡★★★★★★★★★★

NAJLEPSZE JAKIE MIAŁAM I PRZEPIĘKNIE PACHNIE

Bożena, 20 października 2020

po serum sięgnęłam bez oczekiwań, ale chciałam spróbować i po pierwszej aplikacji już wiedziałam, że jest inne. Po pierwsze poczułam jakość i świeżość olei, po drugie jak się przepięknie wchłaniało, i cudowny, przepiękny zapach, nie miałam nigdy tak ślicznie pachnącego serum olejowego. Czuję, że długo jeszcze nic nie przebije tego zapachu kwiatów i cytrusów.★★★★★★★★★★

SOK/TONIK/ESENCJA

Aleksandra, 16 października 2020

Absolutna REWELACJA!!!★★★★★★★★★★

STARDUST

Agnieszka, 15 października 2020

Serum jest świetne. Moja skóra pod oczami uwielbia ten preparat. Jestem w trakcie używania 4 buteleczki. Polecam wszystkim którzy potrzebują nawilżenia i odżywienia. Jeszcze żaden kosmetyk od was mnie nie zawiódł a miałam już prawie wszystkie.★★★★★★★★★★

OLEJEK

Jolanta, 15 października 2020

Cudowny produkt! Nie wyobrażam już sobie demakijażu bez niego! Próbowałam konkurencji, ale uwierzcie nie ma na rynku niczego choćby nawet podobnego. Wieczorny rytuał zmywania twarzy to takie codzienne spa, zapach, konsystencja, czystość skóry po zmyciu kosmetyków - obłędna wspaniałość!★★★★★★★★★★

Aleksandra, 14 października 2020

Bardzo dobra maska , nawilża rewelacyjnie , wygładza , ładnie pachnie .★★★★★★★★★★

SUPER TE WASZE KOSMETYKI SĄ!

Anna, 13 października 2020

po kilku próbkach, które wystarczają żeby zorientować się czy odpowiada mi czy nie, kupuję pełnowymiarowe opakowanie! co za wchłanianie i zapachy, i skóra faktycznie wygląda lepiej już po kilku razach i czuć tę wyjątkowość, a tak sceptycznie podchodziłam do Waszych kosmetyków. CUDO!★★★★★★★★★★

Aleksandra, 12 października 2020

Super krem, radość o poranku !!!★★★★★★★★★★

ŚWIETNA

Justyna, 12 października 2020

Maska działa niesamowicie, pięknie nawilża i odżywia skórę, nie mam już przesuszeń (mam skórę suchą), rano wyglądam lepiej niż zwykle, skóra wygląda na wypoczętą i jest taka miękka!. Wszystko co jest w opisie zrealizowało się, zdecydowanie polecam.★★★★★★★★★★

SOK TONIK ESENCJA JUICE ON MOTION N 15

Halina, 12 października 2020

Cudowny produkt . !!! To moja szósta butelczka . Polecam .!★★★★★★★★★★

JUICE IN MOTION

Magdalena, 10 października 2020

Kolejny niesamowity , cudowny produkt ! Pięknie pachnie i jest świetnym uzupełnieniem codziennej pielęgnacji mojej suchej skory. Wyklepany daje niesamowite uczucie nawilżenia skory. Polecam i na pewno skorzystam ponownie ????????★★★★★★★★★★

OLEJEK HYDROFILOWY

Magdalena, 10 października 2020

Poprostu cudowny produkt ???????????? Niesamowicie pięknie pachnie i konsystencja olejkowa jest świetna dla mojej suchej skory ! Polecam ????★★★★★★★★★★

NAJLEPSZE

Aleksandra, 10 października 2020

Od długiego czasu kupuję krem na noc. To najlepszy, krem, jaki miałam. Polecam :))★★★★★★★★★★

ZESTAW PROBEK

Beata, 7 października 2020

Piekne sklady i zapachy! Na pewno zdecyduje sie na kupno pelnowymiarowych produktow.★★★★★★★★★★

CUDOWNA JAK WSZYSTKO OD WAS! KOCHAM.

Marta, 6 października 2020

Wasze kosmetyki są cudowne, spośród kremów jakie próbowałam, są absolutnie najlepsze i czuć powalającą jakość i teraz ta maska na noc, kilka aplikacji i skóra jest nie do opisania, nie wiedziałam, że może być jeszcze lepiej. jakiś ewenement, z czego Wy robicie te kosmetyki? Kocham!★★★★★★★★★★

PŁYNNE ZŁOTO! CUDO!

Weronika, 24 września 2020

Uwielbiam! Szaleje! Przecudownie pachnący olejek do mycia twarzy. Błyskawicznie emulguje z woda. Nie pozostawia filtra. Skóra elegancko oczyszczona. Buteleczka jest bardzo wydajna, wystarcza na kilka miesiecy. Zachęcam kazdego by spróbował, gdyz warto!★★★★★★★★★★

KREM

Anna, 23 września 2020

Bardzo dobry kosmetyk.★★★★★★★★★★

POLECAM

Joanna, 22 września 2020

Polecam★★★★★★★★★★

SERUM POD OCZY

Wioleta Pietrzak, 21 września 2020

Ten krem tak jak pozostałe jest po prostu DOSKONAŁY. Uwielbiam kosmetyki Lost with Botanicals zakupiłam dla nich specjalną lodóweczkę :-))★★★★★★★★★★

SOK/TONIK/ESENCJA

Anita, 21 września 2020

REWELACJA. Jestem zachwycona.

★★★★★★★★★★
SERUM POD OCZY

Justyna, 21 września 2020

Moim faworytem jest serum pod oczy. Sam zapach dodaje energii i towarzyszy mi prawie cały dzień. Skóra po kilku aplikacjach wygląda zdrowiej, a co więcej samo serum daje delikatny efekt glow, więc promienieje. Z pewnością jest to moje ulubione serym.★★★★★★★★★★

KREM REPERUJĄCY

Wioleta Pietrzak, 16 września 2020

Super. Polecam gorąco :-) Doskonale nawilża i pięknie pachnie.★★★★★★★★★★

SOK

Anna, 8 września 2020

Tonik wspanialy. Jedyny który dziala kojąco. Nie wysusza. Oczyszcza. Wspaniale pachnie. Uzależnia★★★★★★★★★★

NAJLEPSZY OLEJEK DO DEMAKIJAŻU❤️

Edyta, 6 września 2020

Goodbye dirt olejek do mycia twarzy z emulgatorem, który zastąpi płyn micelarny, olej, żel lub piankę. Spokojnie możesz zrezygnować z innych myjadeł. Myje idealnie, a przy tym bosko pachnie cytrusami. Tusz zmywa lepiej niż micel i nie szczypie w oczy (noszę soczewki). Nie lubiłam olejków, ten pokochałam i nie chcę innego. Jego stosowanie to największa przyjemność.★★★★★★★★★★

SUPER

Katarzyna, 2 września 2020

Po kilku dniach użytkowania trudno jest ocenić działanie. Na podstawie składników jestem przekonana, że moc 32 składników aktywnych, witamin i ekstraktów z owoców intensywnie zregenerują skórę i zapobiegną jej wiotczeniu. Do tego ten obłędny zapach...★★★★★★★★★★

CUDOWNY!

Klaudia, 31 sierpnia 2020

Cudowne serum pod oczy!★★★★★★★★★★

CUDOWNY

Klaudia, 31 sierpnia 2020

Świetny krem! Jestem z niego bardzo zadowolona i bede wracac do tych kosmetyków :) pierwszy krem który nie zostawia na mojej buzi tłustej warstwy tylko przyjemne uczucie nawilżenia.★★★★★★★★★★

UWIELBIAM GO!

Karolina, 31 sierpnia 2020

Krem przecudnie pachnie cytrusami a nawet nimi smakuje ;). Nawilża cerę nie pozostawiając tłustego filmu. Nie zapycha. Współgra z moim podkładem. Wart swojej ceny, jestem barszo z niego zadowolona.★★★★★★★★★★

KREM NA NOC

Martyna, 29 sierpnia 2020

Otula zapachem świetnie nawilża. Pozwala mi się zrelaksować po ciężkim dniu. Wszystko czego oczekuję od kremu na noc. Moja skóra jest w pełni ukojona.★★★★★★★★★★

OLEJEK DO DEMAKIJAŻU

Martyna, 27 sierpnia 2020

Swietnie zmywa makijaz i fenomenalnie pachnie. Jakbym układała sobie na twarzy plastry pomarańczy. Skuteczny, delikatny, wydajny. Cudo!★★★★★★★★★★

ŚWIETNE

Aneta, 26 sierpnia 2020

Cudowny zapach, naturalny i kojący zmysły. Konsystencja kremowa, Na mojej skórze wchłania się dość szybko. Narazie używam krótko, ale pierwsze wrażenie to zachwyt:)★★★★★★★★★★

GOODBYE DIRT

Zofia, 26 sierpnia 2020

Najlepszy jaki miałam. Idealnie zmywa zanieczyszczenia, a do tego pachnie tak jakbym myła twarz soczystą pomarańczą.★★★★★★★★★★

PRÓBKI

Izabela, 21 sierpnia 2020

Zapach to jest to czego zawsze szukałam w innych kosmetykach. Roślinność w najlepszym wydaniu! W dodatku składy kremów są tak bogate, że moja skóra dostaje wszystko czego potrzeba. Skóra jedwabista, gladka. Dziękuję Lost !★★★★★★★★★★

TENIC JUICE IN MOTION

Nowak, 18 sierpnia 2020

Nieprawdopodobny uczucie po oczyszczaniu twarzy. Wklepuje go z ręki czasem z rana zanim nałożę krem. Nawilża i natluszcza i zapewnia uczucie świeżości w szczególności po wyciągnięciu z lodówki. Rewelacyjny kosmetyk! Dla każdego rodzaju skóry i wieku!★★★★★★★★★★

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z YOU'RE FROZEN

Paulina, 18 sierpnia 2020

Nie wiem czy miałam kiedykolwiek tak dobry krem, po około 7 dniach stosowania, moja skóra nabrała zupełnie innego koloru, wychodzę z domy bez makijażu i jest jakby nasączona od wewnątrz, to spłyciło mi drobne zmarszczki Nakładam również pod oczy i się super wchłania, to jakiś ideał, nie pamiętam tak dobrze utrzymanej skóry. I zapach - jak naturalne boskie perfumy kwiatowe★★★★★★★★★★

GREEN SHOT KOLEJNY SUPER KREM

Paulina, 13 sierpnia 2020

Szczerze polecam. Przetestowany w upale - makijaż trzymał sie rewelacyjnie.★★★★★★★★★★

GREEN SHOT

Weronika, 13 sierpnia 2020

Jestem bardzo zadowolona. Krem jest bardzo lekki a jednocześnie bardzo dobrze nawilża skórę. Używam go na noc, i mimo że mam cerę tłustą, bałam się że bedzie zbyt lekki ale okazało się że dogłębnie nawilża i sprawia ze skóra jest bardzo miękka w dotyku.★★★★★★★★★★

PRÓBKI

Joanna, 11 sierpnia 2020

Naprawdę dobre rozwiązanie, żeby sprawdzić konsystencję, zapach, działanie kosmetyku. fajnie, bo próbka ma aż 3 ml, więc naprawdę wystarcza na długo, na kilka użyć. Wszystkie wybrane próbki okazały się świetne i nie wiem na co się teraz zdecydować.★★★★★★★★★★

KREM, KTÓRY W KOŃCU NAWILŻYŁ MI SKÓRĘ

Karolina, 10 sierpnia 2020

o Waszych kosmetykach powiedziała mi przyjaciółka, jak ja ją kocham! ale Wasze kosmetyki pokochałam bardziej ;) Szukałam długo idealnego kremu do skóry suchej i ten mnie zachwycił, w końcu mam nawilżoną i odżywiona skórę i nie wyobrażam sobie już bez niego mojej pielęgnacji.★★★★★★★★★★

JEST CUDOWNE

Anna, 10 sierpnia 2020

to serum, które zastępuje krem, chyba najbogatsze i najlepiej działające spośród wszystkich jakich używałam, skóra jest tak w dobrej kondycji, że zaczęłam wychodzić z domu bez makijażu. Zapach cudowny, kwiatowy, chociaż najpierw czuć cytrusowe nuty.

★★★★★★★★★★
KREM

Wioleta Pietrzak, 6 sierpnia 2020

Super !★★★★★★★★★★

OLEJEK

Wioleta Pietrzak, 4 sierpnia 2020

Super! Polecam :-)★★★★★★★★★★

NIEMOŻLIWE CUDO!

Kasia, 29 lipca 2020

Próbkę dostałam od przyjaciółki, byłam sceptycznie nastawiona, moja mieszana cera i tyle olejów, to nie może się dobrze skończyć, a skończyło się tak, że jestem zakochana i planuję kupić inne produkty. Mam wrażenie, że moja twarz przestała się świecić, ostatni raz miałam tak miękką skórę chyba po tym jak się urodziłam... :) Zamiast wydawać pieniądze na głupoty warto zainwestować w to cudo! :)★★★★★★★★★★

KREM ŚWIETNY

Sylwia, 28 lipca 2020

Bardzo fajny produkt :)★★★★★★★★★★

OCENA PRODUKTU

Anna, 28 lipca 2020

Tak z radością biegam do lodówki i z czułością pielęgnuję ciało dzięki cudownemu Creme de la creme nr 9 :) Dziękuję :)★★★★★★★★★★

MISTRZOWSKIE SERUM, POLECAM

Asia, 27 lipca 2020

Stosuję kremy i sera pod oczy od 20 lat i nigdy, nigdy nie spotkałam tak dużo robiącego serum. Pięknie nawilża, rozjaśnia oko, wygładza drobne zmarszczki, skóra jest jakby napompowana i nie zostawia lepkiej warstwy, wszystko wchłania się, jakby skóra wypiła do ostatniej kropelki. Działanie fenomenalne i skład bez zarzutu.★★★★★★★★★★

PRÓBKI

Klaudia, 26 lipca 2020

Jestem zachwycona waszymi kosmetykami! Na pewno wrócę po pełnowymiarowe opakowania. Dla mnie jest to zagadka jak jest to możliwe ze wasze kremy nie pozostawiają tłustego filtru na twarzy tylko piękny glow. Pierwszy raz sie z czymś takim spotkałam. Ogólnie mam cerę problematyczna i okropnie cieżko były mi dobrać krem. Dlatego zyskaliście nowo wierna klientkę. Pozdrawiam. Jedyny minus to to ze próbki sa opisane numerami a nie nazwami kremów przez co na początku musiałam za każdym razem sprawdzać.★★★★★★★★★★

SERUM POD OCZY

Anna, 24 lipca 2020

Gęste. Tresciwe. Tak lubie. Nie odpowiadają mi lekkie żele. Działa od razu. Zero odczynu alergicznego.Polecam★★★★★★★★★★

FROZEN

Justyna, 23 lipca 2020

Krem wart swej ceny. Pokochałam go od pierwszego użycia. Bogaty skład, cudownie pachnie, rozświetla, nawilża, odżywia. Dla mojej mieszanej i wrażliwej cery to strzał w 10. Ponadto uwielbiam w nim to, iż cudownie koi, chłodzi skórę...★★★★★★★★★★

SPŁYCA ZMARSZCZKI, REWELACYJNY PRODUKT

Dobrochna, 22 lipca 2020

Piszę opinie po Ok. 1 msc używania. Po stosowaniu tego produktu rano i wieczorem widzę wyraźne spłycenie zmarszczek mimicznych na czole. Jeszcze żaden kosmetyk nie sprawił u mnie takiego wygładzenia skóry jak robi to ten produkt. Przyjemnie nakłada się go na skore, wyjęty z lodówki daje wrażenie ukojenia. Bardzo dobrze się wchłania, dobrze jest go „wklepać” w skórę. Mam skórę bardzo tłustą, która swieci się po kilku godzinach, kosmetyk niestety w tej kwestii nic nie zmienił. Bdb produkt - 9/10!★★★★★★★★★★

ŚWIETNY PRODUKT

Elzbieta, 20 lipca 2020

Serum pięknie pachnie, czuć że jest na bazie kwasu hialuronowego z dodatkiem róży damascenskiej. Mam skórę sucha więc konieczny jest krem nawilżający po Serum. Stosuję od kilku tyg i wygląd skóry widocznie się poprawił. Odejmuję jedną gwiazdkę za cenę.★★★★★★★★★★

SOK /TONIK/ESENCJA

Elzbieta, 17 lipca 2020

Produkt doskonale nawilża , wyczuwalne akordy cytrusowe dodatkowo działają energizująco na skórę i zmysły.Polecam★★★★★★★★★★

KREM ENERGETYZUJACY

Anna, 17 lipca 2020

Krem bez wad.Super sklad. Cudowny zapach. Wchlania sie doskonale i działa od razu. Skora go uwielbia★★★★★★★★★★

TONIK JUICE IN MOTION

Beata, 16 lipca 2020

Zaczynam i kończę dzień tym tonikiem. Rewelacyjnie odpręża moją skórę na tyle, że żal przykrywać ją kremem:-) To mój pierwszoplanowy zewnętrzny dostawca składników odżywczych do skóry twarzy, szyi i dekoltu.★★★★★★★★★★

IDEALNY SKŁAD

Karolina, 14 lipca 2020

Bezkonkurencyjny skład, nie znalazłam lepszego wśród kosmetyków naturalnych. I działa na moją skórę fenomenalnie, jestem pod wrazeniem skuteczności⭐⭐⭐⭐⭐★★★★★★★★★★

RECENZJA 1,2,3,4,7 -> SUBIEKTYWNE ODCZUCIA

Aneta, 14 lipca 2020

Zamówiłam próbki: 1,2,3,4 i 7 i jest zachwyt! Konsystencja, działanie, przyjemność używania SUPER!!! Najbardziej przypadły mi, a raczej mojej prawie 40-letniej skórze do gustu próbki 1 i 4, a kolejno No2. 3 i 7 miały jak dla mnie odrobinę zbyt ciężki zapach, ale "co kto lubi". Działanie oceniam na 10++/10, mój mąż też był bardzo zadowolony! Planuję wypróbować kolejne produkty i zakupić pełnowymiarowe opakowanie. Gratuluję świetnych kosmetyków!!!★★★★★★★★★★

POZYTYW

Dorota, 14 lipca 2020

Produkt bardzo dobry !★★★★★★★★★★

MÓJ ZESTAW

Jars Aleksandra, 10 lipca 2020

Jakość, jakość i jeszcze raz jakość, nie ma lepszych jakościowo kosmetyków niż Lush Botanicals. Czuć na skórze efekt tych bogatych składów i świeżości składników. Miałam już chyba wszystkie produkty, a ten zestaw jest dla mnie idealny. Polecam z całego serca, warto bardzo.★★★★★★★★★★

POLECAM!

Magdalena, 10 lipca 2020

Wracam do niego po raz kolejny, mimo dość dużej konkurencji na rynku. Świetnie zmywa makijaż, zostawia miękką skórę i ma rewelacyjny zapach. Do tego jest bardzo wydajny. Polecam!★★★★★★★★★★

IDEALNY KREM DO MOJEJ TŁUSTEJ, PROBLEMATYCZNEJ SKÓRY

Sylwia, 7 lipca 2020

Jestem pod wrażeniem, jak zadziałał, ładnie ściągnął mi pory, skóra nie jest rozpulchniona, wchłania się błyskawicznie, daje matowe wykończenie, nie pocę się pod nim, a rano skóra jest ukojona, i bardzo zauważalnie działa na gojenie się skóry, skóra ewidentnie szybciej się regeneruje. Jestem bardzo, bardzo zadowolona, to mój pierwszy krem, który działa tak jak ja chcę. Polecam!

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów