BEZPŁATNA DOSTAWA NA TERENIE POLSKI | DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA DODAJEMY PRÓBKI

Szukaj

Opinie Lost with Botanicals

★★★★★★★★★★
ZŁOTO DLA SKÓRY!

Karolina, 27 października 2020

Nie wiem jakie słowa odzwierciedliły by w dobry sposób działanie.. moja skóra która jest bardzo kapryśna, czasami sucha, czasami tłusta uwielbia to serum, jest bardzo treściwe, o przepięknym euforycznym wielokwiatowym zapachu. Karmiłam skórę nim na noc, każdego ranka budziłam się z pięknie odżywioną, promienna buzią, z wyrównanym kolorem i mam wrażenie że skóra zmieniła gęstość, zrobiła się mniej podatna na zmarszki, a istniejące zostały mocno wygładzone. Kosmetki warte swojej ceny ♡★★★★★★★★★★

NAJLEPSZE JAKIE MIAŁAM I PRZEPIĘKNIE PACHNIE

Bożena, 20 października 2020

po serum sięgnęłam bez oczekiwań, ale chciałam spróbować i po pierwszej aplikacji już wiedziałam, że jest inne. Po pierwsze poczułam jakość i świeżość olei, po drugie jak się przepięknie wchłaniało, i cudowny, przepiękny zapach, nie miałam nigdy tak ślicznie pachnącego serum olejowego. Czuję, że długo jeszcze nic nie przebije tego zapachu kwiatów i cytrusów.★★★★★★★★★★

SOK/TONIK/ESENCJA

Aleksandra, 16 października 2020

Absolutna REWELACJA!!!★★★★★★★★★★

STARDUST

Agnieszka, 15 października 2020

Serum jest świetne. Moja skóra pod oczami uwielbia ten preparat. Jestem w trakcie używania 4 buteleczki. Polecam wszystkim którzy potrzebują nawilżenia i odżywienia. Jeszcze żaden kosmetyk od was mnie nie zawiódł a miałam już prawie wszystkie.★★★★★★★★★★

OLEJEK

Jolanta, 15 października 2020

Cudowny produkt! Nie wyobrażam już sobie demakijażu bez niego! Próbowałam konkurencji, ale uwierzcie nie ma na rynku niczego choćby nawet podobnego. Wieczorny rytuał zmywania twarzy to takie codzienne spa, zapach, konsystencja, czystość skóry po zmyciu kosmetyków - obłędna wspaniałość!★★★★★★★★★★

Aleksandra, 14 października 2020

Bardzo dobra maska , nawilża rewelacyjnie , wygładza , ładnie pachnie .★★★★★★★★★★

SUPER TE WASZE KOSMETYKI SĄ!

Anna, 13 października 2020

po kilku próbkach, które wystarczają żeby zorientować się czy odpowiada mi czy nie, kupuję pełnowymiarowe opakowanie! co za wchłanianie i zapachy, i skóra faktycznie wygląda lepiej już po kilku razach i czuć tę wyjątkowość, a tak sceptycznie podchodziłam do Waszych kosmetyków. CUDO!★★★★★★★★★★

Aleksandra, 12 października 2020

Super krem, radość o poranku !!!★★★★★★★★★★

ŚWIETNA

Justyna, 12 października 2020

Maska działa niesamowicie, pięknie nawilża i odżywia skórę, nie mam już przesuszeń (mam skórę suchą), rano wyglądam lepiej niż zwykle, skóra wygląda na wypoczętą i jest taka miękka!. Wszystko co jest w opisie zrealizowało się, zdecydowanie polecam.★★★★★★★★★★

SOK TONIK ESENCJA JUICE ON MOTION N 15

Halina, 12 października 2020

Cudowny produkt . !!! To moja szósta butelczka . Polecam .!★★★★★★★★★★

JUICE IN MOTION

Magdalena, 10 października 2020

Kolejny niesamowity , cudowny produkt ! Pięknie pachnie i jest świetnym uzupełnieniem codziennej pielęgnacji mojej suchej skory. Wyklepany daje niesamowite uczucie nawilżenia skory. Polecam i na pewno skorzystam ponownie ????????★★★★★★★★★★

OLEJEK HYDROFILOWY

Magdalena, 10 października 2020

Poprostu cudowny produkt ???????????? Niesamowicie pięknie pachnie i konsystencja olejkowa jest świetna dla mojej suchej skory ! Polecam ????★★★★★★★★★★

NAJLEPSZE

Aleksandra, 10 października 2020

Od długiego czasu kupuję krem na noc. To najlepszy, krem, jaki miałam. Polecam :))★★★★★★★★★★

ZESTAW PROBEK

Beata, 7 października 2020

Piekne sklady i zapachy! Na pewno zdecyduje sie na kupno pelnowymiarowych produktow.★★★★★★★★★★

CUDOWNA JAK WSZYSTKO OD WAS! KOCHAM.

Marta, 6 października 2020

Wasze kosmetyki są cudowne, spośród kremów jakie próbowałam, są absolutnie najlepsze i czuć powalającą jakość i teraz ta maska na noc, kilka aplikacji i skóra jest nie do opisania, nie wiedziałam, że może być jeszcze lepiej. jakiś ewenement, z czego Wy robicie te kosmetyki? Kocham!★★★★★★★★★★

PŁYNNE ZŁOTO! CUDO!

Weronika, 24 września 2020

Uwielbiam! Szaleje! Przecudownie pachnący olejek do mycia twarzy. Błyskawicznie emulguje z woda. Nie pozostawia filtra. Skóra elegancko oczyszczona. Buteleczka jest bardzo wydajna, wystarcza na kilka miesiecy. Zachęcam kazdego by spróbował, gdyz warto!★★★★★★★★★★

KREM

Anna, 23 września 2020

Bardzo dobry kosmetyk.★★★★★★★★★★

POLECAM

Joanna, 22 września 2020

Polecam★★★★★★★★★★

SERUM POD OCZY

Wioleta Pietrzak, 21 września 2020

Ten krem tak jak pozostałe jest po prostu DOSKONAŁY. Uwielbiam kosmetyki Lost with Botanicals zakupiłam dla nich specjalną lodóweczkę :-))★★★★★★★★★★

SOK/TONIK/ESENCJA

Anita, 21 września 2020

REWELACJA. Jestem zachwycona.

★★★★★★★★★★
SERUM POD OCZY

Justyna, 21 września 2020

Moim faworytem jest serum pod oczy. Sam zapach dodaje energii i towarzyszy mi prawie cały dzień. Skóra po kilku aplikacjach wygląda zdrowiej, a co więcej samo serum daje delikatny efekt glow, więc promienieje. Z pewnością jest to moje ulubione serym.★★★★★★★★★★

KREM REPERUJĄCY

Wioleta Pietrzak, 16 września 2020

Super. Polecam gorąco :-) Doskonale nawilża i pięknie pachnie.★★★★★★★★★★

SOK

Anna, 8 września 2020

Tonik wspanialy. Jedyny który dziala kojąco. Nie wysusza. Oczyszcza. Wspaniale pachnie. Uzależnia★★★★★★★★★★

NAJLEPSZY OLEJEK DO DEMAKIJAŻU❤️

Edyta, 6 września 2020

Goodbye dirt olejek do mycia twarzy z emulgatorem, który zastąpi płyn micelarny, olej, żel lub piankę. Spokojnie możesz zrezygnować z innych myjadeł. Myje idealnie, a przy tym bosko pachnie cytrusami. Tusz zmywa lepiej niż micel i nie szczypie w oczy (noszę soczewki). Nie lubiłam olejków, ten pokochałam i nie chcę innego. Jego stosowanie to największa przyjemność.★★★★★★★★★★

SUPER

Katarzyna, 2 września 2020

Po kilku dniach użytkowania trudno jest ocenić działanie. Na podstawie składników jestem przekonana, że moc 32 składników aktywnych, witamin i ekstraktów z owoców intensywnie zregenerują skórę i zapobiegną jej wiotczeniu. Do tego ten obłędny zapach...★★★★★★★★★★

CUDOWNY!

Klaudia, 31 sierpnia 2020

Cudowne serum pod oczy!★★★★★★★★★★

CUDOWNY

Klaudia, 31 sierpnia 2020

Świetny krem! Jestem z niego bardzo zadowolona i bede wracac do tych kosmetyków :) pierwszy krem który nie zostawia na mojej buzi tłustej warstwy tylko przyjemne uczucie nawilżenia.★★★★★★★★★★

UWIELBIAM GO!

Karolina, 31 sierpnia 2020

Krem przecudnie pachnie cytrusami a nawet nimi smakuje ;). Nawilża cerę nie pozostawiając tłustego filmu. Nie zapycha. Współgra z moim podkładem. Wart swojej ceny, jestem barszo z niego zadowolona.★★★★★★★★★★

KREM NA NOC

Martyna, 29 sierpnia 2020

Otula zapachem świetnie nawilża. Pozwala mi się zrelaksować po ciężkim dniu. Wszystko czego oczekuję od kremu na noc. Moja skóra jest w pełni ukojona.★★★★★★★★★★

OLEJEK DO DEMAKIJAŻU

Martyna, 27 sierpnia 2020

Swietnie zmywa makijaz i fenomenalnie pachnie. Jakbym układała sobie na twarzy plastry pomarańczy. Skuteczny, delikatny, wydajny. Cudo!★★★★★★★★★★

ŚWIETNE

Aneta, 26 sierpnia 2020

Cudowny zapach, naturalny i kojący zmysły. Konsystencja kremowa, Na mojej skórze wchłania się dość szybko. Narazie używam krótko, ale pierwsze wrażenie to zachwyt:)★★★★★★★★★★

GOODBYE DIRT

Zofia, 26 sierpnia 2020

Najlepszy jaki miałam. Idealnie zmywa zanieczyszczenia, a do tego pachnie tak jakbym myła twarz soczystą pomarańczą.★★★★★★★★★★

PRÓBKI

Izabela, 21 sierpnia 2020

Zapach to jest to czego zawsze szukałam w innych kosmetykach. Roślinność w najlepszym wydaniu! W dodatku składy kremów są tak bogate, że moja skóra dostaje wszystko czego potrzeba. Skóra jedwabista, gladka. Dziękuję Lost !★★★★★★★★★★

TENIC JUICE IN MOTION

Nowak, 18 sierpnia 2020

Nieprawdopodobny uczucie po oczyszczaniu twarzy. Wklepuje go z ręki czasem z rana zanim nałożę krem. Nawilża i natluszcza i zapewnia uczucie świeżości w szczególności po wyciągnięciu z lodówki. Rewelacyjny kosmetyk! Dla każdego rodzaju skóry i wieku!★★★★★★★★★★

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z YOU'RE FROZEN

Paulina, 18 sierpnia 2020

Nie wiem czy miałam kiedykolwiek tak dobry krem, po około 7 dniach stosowania, moja skóra nabrała zupełnie innego koloru, wychodzę z domy bez makijażu i jest jakby nasączona od wewnątrz, to spłyciło mi drobne zmarszczki Nakładam również pod oczy i się super wchłania, to jakiś ideał, nie pamiętam tak dobrze utrzymanej skóry. I zapach - jak naturalne boskie perfumy kwiatowe★★★★★★★★★★

GREEN SHOT KOLEJNY SUPER KREM

Paulina, 13 sierpnia 2020

Szczerze polecam. Przetestowany w upale - makijaż trzymał sie rewelacyjnie.★★★★★★★★★★

GREEN SHOT

Weronika, 13 sierpnia 2020

Jestem bardzo zadowolona. Krem jest bardzo lekki a jednocześnie bardzo dobrze nawilża skórę. Używam go na noc, i mimo że mam cerę tłustą, bałam się że bedzie zbyt lekki ale okazało się że dogłębnie nawilża i sprawia ze skóra jest bardzo miękka w dotyku.★★★★★★★★★★

PRÓBKI

Joanna, 11 sierpnia 2020

Naprawdę dobre rozwiązanie, żeby sprawdzić konsystencję, zapach, działanie kosmetyku. fajnie, bo próbka ma aż 3 ml, więc naprawdę wystarcza na długo, na kilka użyć. Wszystkie wybrane próbki okazały się świetne i nie wiem na co się teraz zdecydować.★★★★★★★★★★

KREM, KTÓRY W KOŃCU NAWILŻYŁ MI SKÓRĘ

Karolina, 10 sierpnia 2020

o Waszych kosmetykach powiedziała mi przyjaciółka, jak ja ją kocham! ale Wasze kosmetyki pokochałam bardziej ;) Szukałam długo idealnego kremu do skóry suchej i ten mnie zachwycił, w końcu mam nawilżoną i odżywiona skórę i nie wyobrażam sobie już bez niego mojej pielęgnacji.★★★★★★★★★★

JEST CUDOWNE

Anna, 10 sierpnia 2020

to serum, które zastępuje krem, chyba najbogatsze i najlepiej działające spośród wszystkich jakich używałam, skóra jest tak w dobrej kondycji, że zaczęłam wychodzić z domu bez makijażu. Zapach cudowny, kwiatowy, chociaż najpierw czuć cytrusowe nuty.

★★★★★★★★★★
KREM

Wioleta Pietrzak, 6 sierpnia 2020

Super !★★★★★★★★★★

OLEJEK

Wioleta Pietrzak, 4 sierpnia 2020

Super! Polecam :-)★★★★★★★★★★

NIEMOŻLIWE CUDO!

Kasia, 29 lipca 2020

Próbkę dostałam od przyjaciółki, byłam sceptycznie nastawiona, moja mieszana cera i tyle olejów, to nie może się dobrze skończyć, a skończyło się tak, że jestem zakochana i planuję kupić inne produkty. Mam wrażenie, że moja twarz przestała się świecić, ostatni raz miałam tak miękką skórę chyba po tym jak się urodziłam... :) Zamiast wydawać pieniądze na głupoty warto zainwestować w to cudo! :)★★★★★★★★★★

KREM ŚWIETNY

Sylwia, 28 lipca 2020

Bardzo fajny produkt :)★★★★★★★★★★

OCENA PRODUKTU

Anna, 28 lipca 2020

Tak z radością biegam do lodówki i z czułością pielęgnuję ciało dzięki cudownemu Creme de la creme nr 9 :) Dziękuję :)★★★★★★★★★★

MISTRZOWSKIE SERUM, POLECAM

Asia, 27 lipca 2020

Stosuję kremy i sera pod oczy od 20 lat i nigdy, nigdy nie spotkałam tak dużo robiącego serum. Pięknie nawilża, rozjaśnia oko, wygładza drobne zmarszczki, skóra jest jakby napompowana i nie zostawia lepkiej warstwy, wszystko wchłania się, jakby skóra wypiła do ostatniej kropelki. Działanie fenomenalne i skład bez zarzutu.★★★★★★★★★★

PRÓBKI

Klaudia, 26 lipca 2020

Jestem zachwycona waszymi kosmetykami! Na pewno wrócę po pełnowymiarowe opakowania. Dla mnie jest to zagadka jak jest to możliwe ze wasze kremy nie pozostawiają tłustego filtru na twarzy tylko piękny glow. Pierwszy raz sie z czymś takim spotkałam. Ogólnie mam cerę problematyczna i okropnie cieżko były mi dobrać krem. Dlatego zyskaliście nowo wierna klientkę. Pozdrawiam. Jedyny minus to to ze próbki sa opisane numerami a nie nazwami kremów przez co na początku musiałam za każdym razem sprawdzać.★★★★★★★★★★

SERUM POD OCZY

Anna, 24 lipca 2020

Gęste. Tresciwe. Tak lubie. Nie odpowiadają mi lekkie żele. Działa od razu. Zero odczynu alergicznego.Polecam★★★★★★★★★★

FROZEN

Justyna, 23 lipca 2020

Krem wart swej ceny. Pokochałam go od pierwszego użycia. Bogaty skład, cudownie pachnie, rozświetla, nawilża, odżywia. Dla mojej mieszanej i wrażliwej cery to strzał w 10. Ponadto uwielbiam w nim to, iż cudownie koi, chłodzi skórę...★★★★★★★★★★

SPŁYCA ZMARSZCZKI, REWELACYJNY PRODUKT

Dobrochna, 22 lipca 2020

Piszę opinie po Ok. 1 msc używania. Po stosowaniu tego produktu rano i wieczorem widzę wyraźne spłycenie zmarszczek mimicznych na czole. Jeszcze żaden kosmetyk nie sprawił u mnie takiego wygładzenia skóry jak robi to ten produkt. Przyjemnie nakłada się go na skore, wyjęty z lodówki daje wrażenie ukojenia. Bardzo dobrze się wchłania, dobrze jest go „wklepać” w skórę. Mam skórę bardzo tłustą, która swieci się po kilku godzinach, kosmetyk niestety w tej kwestii nic nie zmienił. Bdb produkt - 9/10!★★★★★★★★★★

ŚWIETNY PRODUKT

Elzbieta, 20 lipca 2020

Serum pięknie pachnie, czuć że jest na bazie kwasu hialuronowego z dodatkiem róży damascenskiej. Mam skórę sucha więc konieczny jest krem nawilżający po Serum. Stosuję od kilku tyg i wygląd skóry widocznie się poprawił. Odejmuję jedną gwiazdkę za cenę.★★★★★★★★★★

SOK /TONIK/ESENCJA

Elzbieta, 17 lipca 2020

Produkt doskonale nawilża , wyczuwalne akordy cytrusowe dodatkowo działają energizująco na skórę i zmysły.Polecam★★★★★★★★★★

KREM ENERGETYZUJACY

Anna, 17 lipca 2020

Krem bez wad.Super sklad. Cudowny zapach. Wchlania sie doskonale i działa od razu. Skora go uwielbia★★★★★★★★★★

TONIK JUICE IN MOTION

Beata, 16 lipca 2020

Zaczynam i kończę dzień tym tonikiem. Rewelacyjnie odpręża moją skórę na tyle, że żal przykrywać ją kremem:-) To mój pierwszoplanowy zewnętrzny dostawca składników odżywczych do skóry twarzy, szyi i dekoltu.★★★★★★★★★★

IDEALNY SKŁAD

Karolina, 14 lipca 2020

Bezkonkurencyjny skład, nie znalazłam lepszego wśród kosmetyków naturalnych. I działa na moją skórę fenomenalnie, jestem pod wrazeniem skuteczności⭐⭐⭐⭐⭐★★★★★★★★★★

RECENZJA 1,2,3,4,7 -> SUBIEKTYWNE ODCZUCIA

Aneta, 14 lipca 2020

Zamówiłam próbki: 1,2,3,4 i 7 i jest zachwyt! Konsystencja, działanie, przyjemność używania SUPER!!! Najbardziej przypadły mi, a raczej mojej prawie 40-letniej skórze do gustu próbki 1 i 4, a kolejno No2. 3 i 7 miały jak dla mnie odrobinę zbyt ciężki zapach, ale "co kto lubi". Działanie oceniam na 10++/10, mój mąż też był bardzo zadowolony! Planuję wypróbować kolejne produkty i zakupić pełnowymiarowe opakowanie. Gratuluję świetnych kosmetyków!!!★★★★★★★★★★

POZYTYW

Dorota, 14 lipca 2020

Produkt bardzo dobry !★★★★★★★★★★

MÓJ ZESTAW

Jars Aleksandra, 10 lipca 2020

Jakość, jakość i jeszcze raz jakość, nie ma lepszych jakościowo kosmetyków niż Lush Botanicals. Czuć na skórze efekt tych bogatych składów i świeżości składników. Miałam już chyba wszystkie produkty, a ten zestaw jest dla mnie idealny. Polecam z całego serca, warto bardzo.★★★★★★★★★★

POLECAM!

Magdalena, 10 lipca 2020

Wracam do niego po raz kolejny, mimo dość dużej konkurencji na rynku. Świetnie zmywa makijaż, zostawia miękką skórę i ma rewelacyjny zapach. Do tego jest bardzo wydajny. Polecam!★★★★★★★★★★

IDEALNY KREM DO MOJEJ TŁUSTEJ, PROBLEMATYCZNEJ SKÓRY

Sylwia, 7 lipca 2020

Jestem pod wrażeniem, jak zadziałał, ładnie ściągnął mi pory, skóra nie jest rozpulchniona, wchłania się błyskawicznie, daje matowe wykończenie, nie pocę się pod nim, a rano skóra jest ukojona, i bardzo zauważalnie działa na gojenie się skóry, skóra ewidentnie szybciej się regeneruje. Jestem bardzo, bardzo zadowolona, to mój pierwszy krem, który działa tak jak ja chcę. Polecam!

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów